Priser inkl. moms

Vanliga frågor

WEBSHOP

Mina artiklar sparas inte i kundvagnen?

I de flesta fallen beror det på att din dator är inställd på att inte acceptera s.k. cookies vilket den måste vara. För att lösa problemet behöver du ändra dina säkerhetsinställningar i din webbläsare till att acceptera cookies.


BETALNINGAR

Vilka betalningsalternativ kan jag välja på?

Du kan fritt välja det betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder fyra olika sätt att betala ditt köp:

1) Kortbetalning: Pengarna dras från ditt betalkort direkt efter att beställningen är lagd.

2) Faktura: Skickas till din angiven mail-adress eller till din folkbokföringsadress. Betalningsvillkor är 14 dagar om inget annat anges.

3) Konto/delbetalning: Få din beställning och dela sedan upp din betalning. Minsta belopp att betala anges på ordersedeln.

4) PayPal: Pengarna dras från ditt PayPal-konto.

Varför kan jag inte handla mot faktura?

Om ditt köp inte skulle godkännas när du valt att betala mot faktura kan det bero på ett antal olika anledningar, nämligen:

1) För köp mot faktura fordras det att du är 18 år.

2) Adressen du angivit är felaktig, vid betalning mot faktura accepteras endast folkbokförd adress.

3) Du har överskridit det maximala beloppet för faktura, beloppet kan variera och om du vill veta dina maxsumma, vänligen ta kontakt med Klarna på 08-120 120 00 4) Du har angivit ett felaktigt personnummer. Viktigt att det anges rätt då det kontrolleras mot den adress som du är folkbokförd på, dessa två måste alltså matchas för att fakturaköpet skall gå igenom.

4) Kreditgivaren, Klarna, har beslutat att inte godkänna din kredit. För detaljer ber vi dig vänligen att ta kontakt med Klarna på tel: 08-120 120 00.

Kan jag ändra betalsätt?

När din order är lagd så kan vi av säkerhetskäl tyvärr inte ändra betalsätt. Du är välkommen att kontakta Kundtjänst om du har frågor angående betalsätt.

När jag betalar med kort, varför måste jag ange säkerhetskod (3D – secure) efter att jag skrivit in mina kort uppgifter?

3D-secure är en standard utvecklad av Visa och Mastercard. Den går ut på att kortinnehavaren måste identifiera sig i samband med kortköp på Internet. För dig som kund innebär detta en trygghet och en förhöjd säkerhet gentemot kortbedrägeri.

Genom krypterad kommunikation kontrolleras det av kortföretaget via en särskild säkerhetsserver. För att kunna verifiera dina uppgifter behöver du därför identifiera dig med ett lösenord så att banken kan se att det är du och ingen annan som gör transaktionen.


RETURER

Hur kan jag returnera eller byta en vara?

Som kund har du alltid 14 dagars returrätt och öppet köp. När du skickar tillbaka en försändelse ska du alltid bifoga originalförpackningar och eventuella märkes-tags.

Det går inte att returnera varor som inte har returnota som anger ditt kundnummer och ordernummer. Anledningen till det är att vi enkelt måste kunna fastställa vem som är avsändaren till den inkomna returen. För närmare detaljer, vänligen läs Returer och reklamationer.

Går det att göra ett expressbyte?

Om du vill byta din vara snabbt så rekommenderar vi att du lägger en helt ny order på bytesvaran via hemsidan + anger korrekt returanledning i fältet "Dina kommentarer" vid betalning i kassan (exempelvis, "Byte/fel storlek i tidigare lagd beställning").

En fördel med att du lägger din nya order helt själv är att du inte behöver vänta lika länge på att vi ska få in din retur och behandla den för att sedan skicka ut bytesvaran. När vi sedan mottagit den returnerade varan från dig så återbetalar vi beloppet på samma sätt som du ursprungligen gjorde din betalning till oss.

Har min retur kommit in?

Vi bekräftar alla returer via mejl så fort returen har kommit in och registrerats av oss. Om du tycker att det har gått lång tid från att du skickade returen och ingen bekräftelse har skickats till dig är du välkommen att kontakta Kundtjänst. Vänligen uppge alltid ditt kundnummer, ordernummer och datum för när du skickade returen samt vad varan/varorna heter som du skickat i retur för snabbast möjliga hantering av ditt ärende.

När får jag min återbetalning?

Vid retur görs den ekonomiska korrigeringen utifrån det betalsätt som valdes vid beställningstillfället.

Vid val av betalkort kommer återbetalning att ske till samma kort inom 10 bankdagar efter att vi mottagit och registrerat returen hos oss.

Vid val av faktura kommer den/de returnerade varorna att nollas på fakturan så fort vi fått in returen. Med andra ord, vid retur på en order mot faktura betalar man alltså bara in för det man behåller samt för avgifterna på ordern.


ORDER

Hur lång är leveranstiden?

Varor som är tillgängliga i lager skickas snarast möjligt. Normal leveranstid är en till tre arbetsdagar. Vänligen notera förlängd leveranstid p.g.a. eventuella helgdagar. Även under sommaren kan leveranstiderna vara något längre. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög arbetsbelastning ha något längre leveranstid.Om det skulle vara något som orsakar en försening eller som vi haft ett felaktigt lagersaldo på då kontaktas du per e-mail.

Kan jag ändra en lagd order?

En order som är lagd/betald är tyvärr inte möjlig att ändras eller annuleras då dessa behandlas omgående och går ut till plockning. Men skulle du hamna i en sådan situation att du vill ändra dig, vänligen hör av dig till Kundtjänst omgående så tittar vi på vad vi kan göra i ditt fall.

Jag ångrar min beställning, vad gäller?

Du har 14 dagars ångerrätt från att du tog emot varan. Du står själv för kostnad och risk vid returfrakten. Varan ska alltid returneras i originalförpackning med eventuella märkes-tags som följde med vi leveransen. För fullständiga regler, vänligen läs Returer och reklamationer.

Vad är fraktavgiften?

Du erlägger en fraktavgift om 39 SEK vid varje beställning om inte något annat anges. Väljer du fakturabetalning tillkommer en avgift om 29 SEK. Just nu kör vi en fraktkampanj, vid köp över 500 kr så bjuder vi på fraktavgiften i hela Sverige.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

Kontrollera att din e-postadress är korrekt angiven. En annan vanlig orsak är att din e-postleverantör har ett SPAM-filter som blockerar vissa mail, alternativt har den hamnat i skräppost mappen. Vi ytterligare problem, vänligen kontakta Kundtjänst.

Skickar ni försändelser till andra länder än Sverige?

Vi leverera inom EU samt ett visst antal övriga länder mot förhöjd fraktavgift. För närmare detaljer kring utlandsleveranser, vänligen kontakta Kundtjänst.

Vad är det minsta jag kan beställa i en order?

Minsta orderbelopp hos STYLISH DONNA är 150 SEK.

Jag har fått mina varor, men ingen faktura. Hur och när kommer den?

I ditt paket ligger endast en följesedel. Fakturor skickas via e-post från Klarna. Vid delbetalning skickas den första betalavin ut ca 1 månad efter att beställningen lagts.

Jag har tappat bort fakturan – kan jag få en ny?

Om du av någon anledning skulle sakna din faktura eller ha några övriga frågor ber vi dig vänligen att du kontaktar Klarna. Det är Klarna som tillhandahåller all vår fakturering och kan hjälpa dig med fakturafrågor. De kan nås på tel: 08-120 120 10

 alternativt e-mail: info@klarna.com

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Låt dig inspireras¤stylish donna live¤Vad nätets mest stylish kvinnor köper just nu
1003039
Alba Lyx, Röd/StålDimacci
1.275 SEK
1002026
Heart, Red lovePhantasya
549 SEK
1013067
Halsband, You make the sun come outBjörg
1.620 SEK
1022086
Malena String, Magenta/SvartBordelle
650 SEK
Kuvertväska, Love Petite SvartParis Hilton
399 SEK 200 SEK
1022037
Push-Up Bodice BH, SvartBordelle
1.650 SEK
1010143
Armbandslänk, Stål/KristallDyrberg/Kern
749 SEK
1013065
Anatomic Heart, RoséguldBjörg
2.160 SEK
1010230
Prominencia, Läder/SilverDyrberg/Kern
1.199 SEK
1013085
Big Nest Ring, Sterling silverBjörg
3.259 SEK
1002027
Heart, Mystic purplePhantasya
549 SEK
1014084
Örhängen, 18kt Guld & RubinerLara Bohinc
4.295 SEK 3.595 SEK
1010028
Laurino, Silver stålDyrberg/Kern
439 SEK
1008006
Marilyn ring, SilverClio Blue
489 SEK
1013106
Armband Poems, Guld/HerikemerBjörg
2.245 SEK 1.499 SEK
1007020
Classic Swarovski, VitHultquist
169 SEK
1021037
Pure Matt 20 Stay-Ups, SvartFalke
219 SEK
1021046
Pure Matt 50 Tights, SvartFalke
199 SEK
1013012
Anatomic Heart, RoséguldBjörg
885 SEK
1013060
Small Anatomic Heart, SvartBjörg
1.080 SEK